Preskoči glavnu navigaciju

Konferencija za mlade samce

Od 20. do 22. Travnja 2018. godine je održana konferencija za mlade samce od 18-30 godina u Hrvatskoj, u Zagrebu. Sedamnaestoro mladih iz sedam različitih država, dva kontinenta, sedam jezika i jedne iste vjere, vjere u Isusa Krista i njegovu obnovljenu crkvu na Zemlji.

group
lidja

Mladi su imali priliku da sudjeluju u mnogim aktivnostima kao što su ples, karaoke, služenje drugih, razne radionice i sportovi. Pored divne hrane za koju su se pobrinuli misionarski bračni parovi, mladi su imali priliku da se nahrane i duhovno. Predivan sastanak ognjišta sa bračnim parom Lakner je sve motivirao da se trude biti bolji, i podsjetio na to koliko je blagoslovljeno stanje onih koji drže Božje zapovijedi.

U nedjelju ujutro su svi zajedno sudjelovali sakramentalnom sastanku, nakon kojeg su se našim mladima obratili i Predsjednik i sestra Melonakos.

crapo
zadar

Nažalost, kao i svakom druženju, i ovom je morao doći kraj. Umjesto sastanka svjedočanstava, mladi su za kraj imali priliku da gledaju video prikaze “Ja sam mormon” koje su snimili prethodnih dana i u kojima su govorili o sebi i svom članstvu u crkvi.

Radujemo se slijedećoj konferenciji za još mnogo smijeha, duhovnih i zabavnih aktivnosti!

faces
bozo
slo